lördag 17 oktober 2009

Kväll

Som jag har slappat idag.. Det har verkligen varit jätteskönt.. Vi tog en liten tur på stan tidigare idag.. Solen var ju framme och det gäller att passa på.. Köpte en film La vie en rose om Edit Piafs liv.. Har tänkt se den länge och Annie sa den var bra så jag slog till.. Nu lagar jag middag till charmtrollet och sen blir det mys i soffan.. Om jag får bestämma i alla fall.. Imorgon ska jag lägga ut lite fler bilder från Paris..

A tout alors!!

3 kommentarer:

  1. Ser fram emot fler bilder! Vad glad jag är att ni verkligen åkte. :-) Härligt att ni blev bortskämda också. Paris verkar fint och jag hoppas jag också kommer dit en dag. Många fik verkar lovande, haha.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jaha La vie en rose heter den i Sverige. Lovar leta fler filmer som utspelas i Paris. Var pà FNAC och kollade igàr. Georges hade bestämt sig för att köpa alla Die Hard filmerna efter att ha gàtt igenom en Clint Eastwood period hoppar han alltsà nu vidare till Bruce Willis. Känner att han och Pierre hade kommit bra överrens om de skulle kollat pà film tillsammans.

    SvaraRadera
  3. Haha!! Det ska jag säga till pierre:))
    Jag måste låna den filmen mia när du sett den..
    Vilken tur att vi verkligen åkte:) Älskar paris och saknar Annie som tusan nu....
    I morgon gäller det skärpning på mat fronten igen, har ju varit konstant mätt av all god mat:)

    SvaraRadera