måndag 21 september 2009

The Singer Takes It All

Det blev en mycket trevlig lördagskväll med alla syskonen Lilja samlade.. Vädret var underbart så det blev grillat på menyn med potatisgratäng och lite annat smått och gott.. Vi satt ute och käkade, jag var tydligen populär för jag hade en hund på varje sida.. Blev ju tvungen att ge dem lite godbitar.. Det var ju faktiskt kalas.. Efter maten spelade vi kubb, tjejerna mot killarna. Trots att vi ledde stort lyckades grabbarna vinna BÅDA gångerna.. Hm, hur gick det till?? Det kan man undra.. När det blev mörkt flyttade vi in och åt lite efterrätt.. Ida och Tina åkte på Dildoparty och vi andra fortsatte med att sjunga lite Singstar.. Shit vad vi skrattade.. Simone kunde verkligen svänga till det.. När vi blev för hesa för att fortsätta sjunga landade vi i vars en fåtölj och tittade på Mamma Mia.. En mycket trevlig kväll :-))

1 kommentar:

  1. Hej Mia
    Tack själv det var verkligen en trevlig kväll att ha alla våra ungdomar samlade förutom Micke som inte kunde komma, men som jag brukar säga nästa gång kanske.
    Vilken uppvakting, sång och presentutdelning vid sängen, kommer inte ihåg när detta hände sist. Tack för de goda presenterna det var perfekt, har fått gömma vissa för far hm du vet.........
    Titeln blev ju bra eller hur på min ABBA-favorit, så lätt att säga fel i ivern, är man en singstar så är man ha ha.
    Passa på att säga att du har verkligen en trevlig blogg. du skriver så lättsamt och trevligt och väldigt klokt, men det har du ju alltid varit.

    SvaraRadera