tisdag 18 oktober 2011

Radisson Blu

Vi har varit i Göteborg två gånger tidigare på Nätverksträff och då bott på hotell Clarion som vi tyckte var fint och trevligt. Denna gången var det byte av hotell och det blev Radisson Blu som låg rakt över gatan från stationen. Lite strul vid incheckningen blev det oxå. Resebyrån som vi bokat via hade glömt att skicka nåt papper till hotellet. Vi skulle ju inte betala någonting, allt skulle vara fixat och till slut fick vi ringa resebyrån som lovade fixa detta ögonaböj. Till slut fick vi våra nycklar och kunde ta hissen upp till 5:e våningen där vårt rum fanns. Hotellet hade 4 stjärnor och var verkligen fint och det kändes lite lyxigt att kunna bo där, helt gratis :-D
Sköna sängar med underbart lyxiga kuddar. Dem ville jag ta med hem men det hade varit svårt att få ner dem i min väska. Mycket växter och några träd och lite vatten vid hissarna som gick jättesnabbt och var av glas så man kunde se ut över insidan av hotellet när man åkte. Nästan som att åka karusell och det kittlade lite i magen.


På måndagskvällen hamnade vi så småningom under ett träd vid hotellbaren och myste med öl till Alfred och varm choklad till mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar