fredag 19 november 2010

Choklad

Efter att ha besökt Georges Pompidour muséet (ja inte den delen man fick betala inträde för) hamnade vi pa en riktigt mysig gagata. Där fanns en massa charmiga affärer: fruktmarknad, fiskaffär där de stod utanför och visade upp fisken pa ett fat, blomsteraffärer och sa denna helt underbara lilla butik (som vi inte kommer ihag namnet pa) med bara choklad. Jag blev helt förälskad :) Annie köpte lite fin choklad vi tog med hem.









Vi tog tunnelbanan hem, det var lite langt att ga. Stod som packade sillar och det gick knappt att röra sig eller komma av. Trampade nagon pa tarna :) Sen när vi gick av fick vi ga en lang bit innan vi kom ut i friska luften pa Champs-Elysée. Ja frisk och frisk med tanke pa alla avgaser men det luktade betydligt bättre än i tunnelbanan.
Har varit med och firat en judisk högtid Shabbat. Det firas varje fredag och Annie, med lite hjälp av mig, förberedde festmaltiden som vi har ätit ikväll igar. När solen gatt ner far man inte utföra nagot arbete. Det var en intressant upplevelse. Vi fick en ny box med Macarons av George tillsammans med en bukett gula tulpaner. Lovely :)





1 kommentar:

  1. Så mysigt! Härligt du har det bra. :-) Vilken söt liten chokladbutik! Mums, nåt för mig.
    Kram

    SvaraRadera