söndag 22 maj 2011

Åska och ösregn

Idag var det kalas för mamma och Håkan i deras husvagn på Lerbergets Camping.. Mamma hade tänkt att vi skulle sitta ute men det började regna så vi fick gå in i ett sällskapsrum där det fanns bord och stolar.. Där satt vi och åt lite mat samtidigt som det började regna alltmer.. Kort därefter började det blixtra och dundra.. Lite småmysigt var det allt.. Inte för Helen och Lucas som är rädda för åskan.. När vi trodde det slutat flyttade vi över till husvagnstältet.. Bara en kort stund efter började det verkligen spöregna och blixtra som attans.. Det mullrade på ganska bra oxå..

Busungen Elias brydde sig knappt om att det åskade och var inte rädd alls.. Det var stackars Lucas och Helen.. Det kom några rejäla blixtrar och knallar och regnade så mycket att vi knappt hörde varandra när vi försökte prata.. Vi fick nästan skrika.. Ett kalas vi aldrig kommer att glömma..










Rocky gillade heller inte att det åskade och mullrade.. Jag gav upp till slut och jag och Micke åkte med Oscar för att titta på hans nya lägenhet som var jättefin.. Vi stannade till på ICA och handlade innan vi körde på regnvåta vägar hemåt..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar