lördag 16 juli 2011

En Magisk Afton




Igår åkte vi till Köpenhamn jag och Alfred (Marie) för att gå på konsert och se Take That.. Först gick vi en runda på Ströget och trängdes med en väldigt massa maänniskor innan vi till slut hamnade i Nyhavn där vi åt lite god mat och i Maries fall drack en kall öl.. Gott och mysigt.. Vi gick genom stan bort till en slags kanal som vi följde till den tog slut.. En massa svanar i vattnet och på land en massa hurtbullar som joggade runt.. Hm, har folk inget bättre för sig en fredagkväll kan man ju undra?? Såsmåningom kom vi fram till Parken och fick återigen trängas med en massa människor innan vi hittade våra platser.. Kl 19.30 började förbandet spela och det var minsann Pet Shop Boys.. Inte illa alls och de drog av några av sina gamla hits.


Två förväntansfulla brudar :-) ja kl 20.45 kom de så upp på scenen, Take That och jublet visste inga gränser.. Först började de utan Robbie Williams och sjöng några låtar.. Sen såg det ut som de försvann in i en jätteTV och så slutligen kom han, Robbie Williams.. Helt magiskt när han började sjunga Let me entertain you.. Folk stod upp, jublade, klappade händer och sjöng med.. Han är helt fantastiskt och sjöng några till av sina låtar.. Det allra bästa var nog när han sjöng Angels och 37 547 (eller hur många det nu var) personer sjöng allsång.. Då fick jag gåshud och nästan tårar i ögonen.. Han tillägnade låten till alla som hade förlorat någon av sina nära/kära.. Lovely






En fantastisk show och afton var det.. Allra bäst var nog när de sjöng The Flood och de stod högst upp på scenen typ 10 m kanske och under dem blev det som ett slags vattenfall med dansare som hängde i linor och rörde sig upp och ner genom vattnet.. Svårt att förklara men det var fantastiskt.. Som sagt en magiskt afton med trevligt sällskap. Det kan ju inte bli bättre..









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar