onsdag 18 juli 2012

Spiderman

Igår kom Lucas med bussen från Höganäs. Vi mötte upp honom på Stattena och handlade lite på Hemköp på vägen hem. Sen rullade jag köttbullar för glatta livet och vi hann precis slänga i oss maten innan det var dax att ta oss ner till Filmstaden för att titta på Spiderman i 3D. Lite godis och popcorn var vi ju tvungna att ha :) och filmen den var jättebra. Det tyckte vi båda två. Vi satt kvar en stund och det var tur för efter all text kom det en kort liten filmsnutt, spännande fortsättning på nästa film kanske??.. Vi hoppade på bussen hemåt men Lucas ville gå hem så vi hoppde av och gick istället.

Det där med att se filmer i 3D gillar jag faktiskt inte. Tyckete inte jag märkte något alls av Spindelmannen. Möjligtvis texten men annars ingenting. Samma sak med de andra filmerna jag sett, utom Avatar och Kung Fu Panda.. Är det glasögonen man får låna det beror på eller är filmerna bara väldigt dåligt gjorda? Man betalar ju ändå extra för att se en film i 3D och då borde man ju få valuta för pengarna oxå..

Nu slappar vi bara och i eftermiddag blir det fika i Höganäs när vi ska lämna Lucas med resten av finingarna. Lovely Day trots vädret..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar