måndag 3 maj 2010

Promenad med bilen

Här promenerar man inte till fots utan med bilen :) Vi käkade en massa Italienska godsaker som George hämtade i en delikatessbutik. Lasagne med auberginer, 2 sorters canneloni med olika fyllningar, kronärtskocka och grillade paprikor. Bröd, smör och vin till detta. Kräsamaja gillade faktiskt bade auberginer och kronärtskocka. Sen blev det olika franska ostar till efterrätt, den ena doftade värre än den andra men smakade helt okej pa lite bröd och med sylt. Vi var fullkomligt proppmätta och kl var 17. Ha ha, da undrar de var vi vill äta middag. De hade bokat bord pa en jättefin restaurang med trädgard. I Frankrike äter man inte middag förrän kl 20. Det blev lite ändringar sa vi sparade restaurangbesöket till ikväll istället.

Vi tog en promenad med bilen och gick ner i garaget där Georges har sina bilar. Oscar var i himlen. Han fick aka en tur i Georgers silverfärgade Porche med cabben nerfälld. Helen klämde in sig i det pyttelilla baksätet och hängde med. Vi promenerade med bilen runt i Paris och körde förbi Triumfbagen, Sacre Coer, Moulin Rouge, Eiffeltornet och Bois de Boulogne ett skogsomrade med en liten sjö som man kan ro pa.

Vi hamnade till slut pa en mysig Italiensk restaurang där vi delade pa riktiga jättegoda italienska pizzor. Kvällen avslutade vi med att besöka Eiffeltornet kl 22.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar