söndag 7 augusti 2011

Möhippa

Här sitter vi och väntar på den blivande bruden Annika som har fått följande instruktioner: stig av tåget i Rydebäck och leta upp en bil med ett visst registreringsnr.. Sen blev hon körd i bilen till Örby ängar där hon fick bindel för ögonen och satt på en sten. Jag stod gömd bakom en stuga med kameran i högsta hugg.

Vi smög fram och hämtade henne och ledde henne bort till stället vi hade lassat av alla våra grejor och där vi tog av henne ögonbindeln. 6 brudar i bikini vid en cykelväg :-D En dansk cyklist höll på att cykla omkull, en joggare som pratade engelska joggade fram och visade upp sina vita ben. Lite småroligt var det faktiskt.. Vi flyttade oss närmare stranden där det fläktade lite bättre och passade på att ta ett dopp.. Vi hade jättetrevligt och vädret var underbart. Picknick, skratt, sol och trevligt sällskap..



Det var dax att gå vidare med all packning och när vi närmade oss målet fick den blivande bruden bindel för ögonen igen.. När vi kom fram fick hon gissa vad hon skulle göra härnäst och fick en våtdräkt i handen som ledtråd. VATTENSKIDOR.. Hon ville ha någon med sig så det blev Jeanette som oxå skulle åka och jag skulle följa med som fotograf.



Lite skoj och spex i väntan på vår tur att ge oss ut med båten. Annika och Jeanette fick ta på sig våtdräkt och flytväst, jag nöjde mig med flytväst. Vi åkte ut med två killar i en liten motorbåt och så var det bara för Annika att ta på sig skidorna och försöka åka. Mycket skratt och vatten, det vill jag lova.. Inte så lätt att stå upp på skidorna heller men Jeanette lyckades efter några försök.. Superbra gjort.. Sen skulle Annika prova att åka i ringen. Hennes minspel under tiden hon åkte var helt oslagbart.. Så roligt och jag skrattade så jag fick ont i magen..







Vi gick vidare till Råå nakenbad där vi så småningom skulle göra oss iordning för kvällen. Sussi hade ringt på morgonen och frågat om det fanns tillgång till dusch och det fanns det men när vi kommer dit var den delen där bastun och duscharna fanns abonnerade av några snorkiga brudar. Vi gick in på nakenbadet och letade fler duschar. Det fanns EN dusch mitt på gräsmattan med bara kallvatten.. Duscha eller inte?? Ja det slutade med en massa skrik, skratt och nakna brudar. Det var sjukt kallt och en fick stå och hålla i ett snöre för att vattnet skulle rinna hela tiden. Undra vad de andra nakna damerna som låg där och solade tänkte om oss. De var 60+ helt nakna och hade börst som hängde typ ner till knäna.. Helt klart ett oslagbart minne för livet.

Den blivande bruden fick en klänning och sina rosa gummistövlar på sig innan det var dax att åka in till stan och äta lite middag. Vi åt på Roy's och det var jättegott. Supertrevligt, mysigt och så lite regn till slut. Ja till och med lite åska på vägen hem..






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar